Geschiedenis

In 1983 vestigde Grand Café Hans & Grietje zich in het monumentale pand aan de Brink. En al snel was deze gezellige plek niet meer weg te denken uit het centrum van Deventer. Met 100 zitplaatsen en een ruim terras zijn we er voor iedereen die op zoek is naar een moment van gezelligheid en ontspanning.
Our story

Waar het allemaal begon

In de middeleeuwen was het grand café een koopmanshuis, een huis met zowel een woon- als pakhuisfunctie. Een ander stukje geschiedenis, waar je een fraai uitzicht op hebt als je in de serre of op het terras zit, is het oudste Waaggebouw van Nederland uit 1528, De Brink zelf is natuurlijk ook een plaatje; met de Wilhelminafontein, het bronzen beeld van Nobelprijswinnaar Albert Schweitzer en alle mooie historische panden.

 

Arjen Bouter, de enthousiaste ondernemer, staat aan het roer van Grand Café Hans & Grietje. “Samen met ons bedienings- en keukenteam zorgen we graag voor een ontspannen en ongedwongen sfeer. We bieden lunch, diner, high tea en diverse groepsarrangementen. En heeft u andere wensen? We denken graag met u mee! Ook met grote gezelschappen tot 100 personen kunt u uitstekend bij ons terecht. Voor feesten en partijen hebben wij zelfs een ruimte voor gezelschappen tot 200 personen en is een band of DJ geen probleem.”

Testimonials

Wat mensen over ons zeggen

“Gezellig hier!”

 

Wiebe Adema heeft Hans & Grietje Deventer beoordeeld — 5 sterren

lekker gelunched en wat gedronken op de kermiszondag!!! gezellige zaak, lekker eten, vlotte én vriendelijke bediening!!! kortom, de moeite meer dan waard!!?

“Alles kan!”

 

Wessel Drijver heeft Hans & Grietje Deventer beoordeeld — 5 sterren

28 januari

Vanmiddag met een vriendin gegeten bij jullie. Waren er om half 5, en wilde graag dineren. Dit kon eigenlijk pas vanaf 5 uur. Mede door het prettige en vrolijke personeel zaten wij ok kwart voor 5 aan ons diner. Super bedankt ??

“Lekker”

Joris Kriesel heeft Hans & Grietje Deventer beoordeeld — 5 sterren

5 maart

Balletje gehakt was super! Lekkere frieten erbij

Openingstijden

Maandag: 11:00

Dinsdag: 10:00

Woensdag: 10:00

Donderdag: 10:00

Vrijdag: 10:00

Zaterdag: 10:00

Zondag: 11:00

 
1e kerstdag en 1 januari gesloten

Neem contact op

Het team van Grand Café Hans & Grietje staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u meer te vertellen over onze mogelijkheden. Loop gerust eens binnen om de sfeer te proeven of neem telefonisch contact met ons op. Online kunt het contactformulier hieronder invullen. En volg je ons al op Facebook en Instagram!

Bel ons! Adres