• Bodega Restaurant Hans & Grietje
  • Hans & Grietje, Deventer
  • Restaurant
  • Bodega

∴  Geschiedenis  ∴

Grand Café Hans & Grietje is ruim 35 jaar gevestigd in een monumentaal pand aan de Brink, “de huiskamer van Deventer”. Het grand café heeft 100 zitplaatsen inclusief een serre waar u een fraai uitzicht heeft op het plein en de prachtige Waag. Hans en Grietje wordt geleid door een enthousiaste ondernemer die samen met zijn professionele bedienings- en keukenteam zorgen voor een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Zomers wordt het uitgebreid met een gezellig terras waar u ook heerlijk kunt genieten van de lunch, het diner of een klein hapje met b.v. een lekker glas wijn. De lunchkaart biedt een grote variëteit aan lunchgerechten.

De dinerkaart wisselt per seizoen met daarbij extra aandacht voor seizoenspecialiteiten, zoals mosselen, asperges en wildgerechten. Met grote gezelschappen tot 100 personen kunt u uitstekend bij ons terecht voor koffie, lunch en dineren en bieden wij u diverse groepsarrangementen. Voor feesten en partijen zonder eten hebben wij ruimte voor gezelschappen tot 200 personen en de mogelijkheid voor een feest met band of DJ.

_blank