• Bodega Restaurant Hans & Grietje
  • Hans & Grietje, Deventer
  • Restaurant
  • Bodega

∴  Voorgerechten  ∴

SOEPEN (geserveerd met brood en kruidenboter)  
Deventer mosterdsoep met spekjes en bosui 5,50
Pomodorisoep met basilicum en room 5,50
Klassieke Uiensoep gegratineerd met oude kaas 5,50
   
VOORGERECHTEN  
Brood op de Plank
met kruidenboter en zongedroogde tomatentapenade
5,00
Nacho’s
met creme fraiche en chilisaus, gegratineerd met kaas uit de oven
5,00
Champignons Dordogne
in bierbeslag gefrituurde champignons
7,50
Carpaccio van Ossenhaas
dun gesneden ossenhaas met pesto, oude kaas en
gemengde noten
9,25
Garnalen Piri Piri
in knoflook en pittige roomsaus gebakken garnalen met stokbrood
8,50
Flammkuchen
met spek, ui, prei en zure room
7,50
Flammkuchen veggie
met geitenkaas, walnoten, honing en zure room
7,50
   
SALADES  
Salade Geitenkaas
met geitenkaas, appel en walnoten
met honing-mosterddressing op een gemengde salade
8,50
Salade Biefstukreepjes
met biefstukreepjes
en een soja-sesamdressing op een gemengde salade
8,50
Caesar salade
met gekruide kipfilet, ei, tomaat, kaas,
croutons en caesardressing op een gemengde salade
8,50
Salade gerookte zalm en gamba’s
met zalm, gamba’s, tomaat, appel,
en limoendressing op een gemengde salade
9,50
   
   

_blank