• Bodega Restaurant Hans & Grietje
  • Hans & Grietje, Deventer
  • Restaurant
  • Bodega

∴  Hoofdgerechten  ∴

HOOFDGERECHTEN VIS  
Verse vangst
wij maken uitsluitend gebruik van verse vis van het seizoen, vraag uw bediening
18,50
Snoekbaarsfilet
met een saus van balsamico en appelstroop
18,75
Zalmfilet
Op de huid gebakken zalmfilet geserveerd met witte wijnsaus
19,50
   
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH  
Quiche met broccoli
in bladerdeeg met oude kaas, eieren en cashewnoten
13,75
Vegetarische Toren
Een toren van een champignonburger, aubergine en vleestomaat,
gegratineerd met oude kaas en geserveerd met tomatensalsa
15,50
Veggie burger
falafelburger met sla, tomaat, cheddar en Heinz Tomato Relish
15,50
 

 

HOOFDGERECHTEN VLEES  
Chef’s special
vraag uw bediening wat voor lekkers wij vandaag serveren
12,50
Saté van Kip
saté van kipfilet met atjar, kroepoek en gebakken uitjes
15,25
Saté van de Haas
saté van varkenshaas met atjar, kroepoek en gebakken uitjes
16,25
Spies van diamanthaas
gemarineerde diamanthaas met pepersaus
18,75
Entrecôte 
gegrilde sirloinsteak van biologisch gehouden runderen
uit de Achterhoek geserveerd met bernaisesaus
19,75
Ribeye Steak 
gegrilde ribeye van biologisch gehouden runderen
uit de Achterhoek geserveerd met kruidenboter
19,75
Heel haantje
met een dragonsaus
15,50
Schnitzel
Gepaneerde schnitzel van de haas met champignon-roomsaus
15,50

 
BURGERS  
Hans & Grietje Angus Burger  15,50
Huisgemaakte Kipburger  15,50
Veggie Burger  15,00
   
EXTRA’S  
Portie Vlaamse frieten (2 pers)   2,50
Portie Vlaamse frieten (2 pers)   2,50
Portie gebakken aardappels (2 pers)   2,50
   
Al ons rundvlees is afkomstig van biologisch gehouden runderen uit de Achterhoek  
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels of Vlaamse frieten, mayonaise en dagverse salade  

_blank